Frissen Feltöltött Termékeink

Webáruház Frissen Feltöltött Termékeink

1
Ebben a kategóriában a Jumbo 10000BBC nem csak a CarpZoom legjobb orsója, hanem bármely versenytársával szemben is kiállja a próbát. Az alumínium távdobó dob .............
17.490 Ft
darabszám:

3+1 csapágy, fokozatmentes visszaforgásgátló. Kiegyensúlyozott hajtókar. Grafit ház, grafit pótdob. Általános horgászorsó a mindennapokra. Klasszikus külső, megbízható belső jellemzi ezt a nagyon népszerű orsótípust. Használható szinte bármilyen horgászmódszerhez.

Univerzális orsó (3+1 csapágyas, Hátsófékes, 5,2:1 Áttét, Tűgörgős, 1db Grafit pótdob).
 Carpex Horgászorsó 5000 R
 4.490 Ft
 
darabszám:
 Carpex Horgászorsó 6000 R
 4.990 Ft
 
darabszám:

Kezdő és haladó gyerek horgászoknak készített univerzális horgászorsó. Jellemzői: lehajtható orsókar, fi noman hangolható soklamellás fék. Technikai adatok: 1 golyóscsapágy, 5,2:1 áttétel, S-Curve rezgés csillapítás, fokozatmentes visszaforgás gátló, súly: 162g, anyaga: műanyag.

1.490 Ft
darabszám:

Carp Zoom robosztus, tágas és sokoldalú csónak, mely kiválóan alkalmas behordásra, etetésre, fárasztásra, de pergetésre akár két embernek is elegendő hely van benne. Egy ember is egyszerűen és gyorsan, (12-15 perc alatt) menetkész állapotba hozhatja. Kezelése sem jelent gondot fordulékonyságának köszönhetően. Három légkamrája (2 fő légkamra és felfújható fenék) extra erős anyagból készült a nagyobb szilárdság és a környezeti károsító hatásokkal (hőmérséklet- ingadozás, UV sugárzás, stb.) szembeni ellenállás érdekében. A fenék külső oldala kiemelkedően strapabíró, így a kavicsos part sem jelenthet gondot.


Jellemzői:
Teljes hossz: 265 cm
Teljes szélesség: 132 cm
Légkamrák száma: 2+1
Nettó súly: 32 kg
Max. motor teljesítmény: 3,5 Le
Maximum terhelés: 450 kg
Szállítható személyek: 3 fő

Tartozékok:
2 db kivehető ülés deszka
2 db alumínium evező
csuklós evező tartó
erősített motortartó
akkumulátor tartó talp
lábpumpa
javítókészlet
kikötőszem
biztonsági kötél
régi ár: 175.000 Ft (Megtakarítás 10.000 Ft!) 165.000 Ft
darabszám:

Carp Zoom Lapos horgász ágy. Prémium kivitelű, bojlis ágy nyolc lábbal. Tökéletesen vízszintbe állítható, így rendkívül kényelmes fekhelyet biztosít. Lapos kivitel (a hagyományos fekhelyet utánozva). Könnyen tisztítható anyagból készült. A rossz talajviszonyokhoz önbeálló szélesített sár talpakkal.


200x80x35 cm
34.990 Ft
darabszám:

Carp Zoom Mérlegtartó kistáska. Nedvességtől, portól és a napsütéstől védő táska speciálisan mérlegek tárolására és szállítására

Mérete: 14x25x5 cm
1.785 Ft
darabszám:

Carp Zoom Carp Cradle ovális kialakítású, vastagon párnázott pontybölcső. Az alsó része hálós kialakítású, így a felesleges víz könnyen kifolyik. Könnyű szárítani. Ajánlott pontyokhoz és amurokhoz. Nagyobb méret extra méretű pontyokhoz és amurokhoz.
8.500 Ft
darabszám:

Az átlátszó fedéllel készülő táskák előnye, hogy nem kell kinyitni ahhoz, hogy lássuk mi van benne. Így mindig a megfelelő táskát fogjuk használni. Mindenféle kiegészítő tárolására alkalmas.
1.000 Ft
darabszám:

A Carp Zoom orsótartó táska alkalmas közepes és nagyméretű bojlis orsók és orsódobok tárolására és szállítására. Erős gyöngyvászonból készült.
Mérete: 21x10x19 cm
1.490 Ft
darabszám:

Sima futás, könnyű hajtás a Force orsók jellemzői . Szinte mindenfajta horgászmódszerhez kiválóan alkalmazható. A filclamellás fékrendszer finom adagolja fárasztáskor a zsinórt .
Igényes kivitele meglepő ebben az árkategóriában de nem akartunk engedni a már megszokott minőségből.
-Csapágy(db):1
-Orsóház anyaga:grafit-hybrid ház
-Fékrendszer:preciziós elsőfék
-S-stroke zsinórcsévélő rendszer
-grafit távdobó dob
-csavarodásmentes zsinórvezető görgő
-alumínium CNC hajtókar
-Áttétel:5,0:1
-Zsinór kapacitás(mm/m):0,25/200
 Force horgászorsó 3000-es
 3.190 Ft
 
darabszám:
 Force Horgászorsó 3500-as
 3.290 Ft
 
darabszám:
 Force Horgászorsó 4000-es
 3.690 Ft
 
darabszám:
 Force Horgászorsó 5000-es
 3.990 Ft
 
darabszám:

Az új ALTIVA orsószéria valószínűleg a feeder botos horgászok kedvence lesz . Az esztergált fém hajtókar mindig kézre áll ezért gyors reakciót tesz lehetővé .A megemelt áttétel miatt a szerelékünket pár pillanat alatt ki tudjuk vontatni. A speciális feeder dob úgy lett kialakítva hogy vékony zsinórból ne kelljen túl sokat rátölteni. A dob felső peremének átmérőjét is kisebbre vettük ezért hihetetlen könnyen fut le a zsinór róla nagy dobásokat lehetővé téve .
Könnyű és nehéz feederezésre egyaránt optimális .
-Csapágy(db):6+1
-grafit-hybrid ház
-tűgörgős visszaforgásgátló
-S-stroke zsinórcsévélő rendszer
-alumínium dob
-csavarodásmentes zsinórvezető görgő
-alumínium CNC hajtókar
-nyeletőfék rendszer
-Áttétel:5,5:1
-Zsinór kapacitás(mm/m):0,20/200
 Altiva Feeder 5000
 11.490 Ft
 
darabszám:
 Altiva Feeder 6000
 12.590 Ft
 
darabszám:

Egy új továbbfejlesztett S-curve dobemelésű hajtómű miatt rendkívül könnyű tekerni a Compact orsókat . Ez főleg fárasztásnál érezhető elsősorban hiszen szinte erőlködés nélkül tudjuk vele kitekerni még a nagyméretű halakat is. A robusztus rotor villa még a legnagyobb megerőltetéseknél sem mozdul be ,stabilan áll a legkeményebb fárasztáskor is . Kiegészítőként nyeletőfékkel láttuk el ezt a nagyszerű orsót

-Csapágy(db):2
-grafit-hybrid orsóház
-preciziós elsőfék
-Multistop visszaforgásgátló
-S-Curve dobemelő rendszer
-grafit távdobó dob
-csavarodásmentes zsinórvezető görgő
-kiegyensúlyozott hajtókar,gumifogantyúval
-nyeletőfék rendszer
-Áttétel:5,0:1
-Zsinór kapacitás(mm/m):0,25/220
 Compact Horgászorsó 3500
 4.690 Ft
 
darabszám:
 Compact Horgászorsó 4000
 4.890 Ft
 
darabszám:
 Compact Horgászorsó 5000
 4.990 Ft
 
darabszám:

A méltán népszerű, világhírű finn Vision cég kiváló minőségű legyezőorsójának pótdobja. Könnyű, de nagy szilárdságú alumíniumból készült, elegáns pezsgőarany színben.
régi ár: 10.700 Ft (Megtakarítás 2.710 Ft!) 7.990 Ft
darabszám:

Black Fighter orsószéria egy bolognai orsóval bővült. Az 5+1 csapággyal ellátott, precíz belső szerkezetű orsót csak 20-as méretben gyártják. Az 5,2:1 arányú áttétellel rendelkező, könnyített alumínium dob, kopásálló zsinórvezető, óriáslamellás............


5.490 Ft
darabszám:

Kis méretű, leginkább a pergető horgászatra épített multiplikátoros rendszerű orsó. Revolver markolatos botokon, felső állásban használható. Egy darabból mart alumínium vázzal, alumínium fedőlapokkal, és rozsdamentes belső szerkezettel készül. A tökéletesen rendezett csévélés végtelenített zsinórvezető segítségével történik. Négy csapágyas, 5,1:1 áttétellel, multilamellás csillagfékkel és erősített visszaforgás gátlóval látták el. A 304 WL változat minden egyéb paraméterében megegyezik "kistestvérével", csak szélesebb, ezért zsinórkapacitása lényegesen nagyobb!

27.000 Ft
darabszám:

A tengeren túlról származó casting orsók mára nagy teret hódítottak maguknak a hazai pergetők által használt orsók körében. Bárki számára elérhető kategóriát képvisel a Linea Brighton Bait Cast. Legfőbb előnye, hogy a zsinórunk nem törik meg 90 fokos szögben, amíg a dobról a bot gyűrűjéig elér. Ezzel már ki is küszöbölte a zsinór csavarodásának problémáját. Egy tekeréssel sokkal kevesebb zsinórt tudunk felcsévélni, mint a hagyományos orsóknál, ezért sokkal precízebbé és kontrolláltabbá válik műcsalink vezetése. Mágnes fékjét állítsuk csalink méretéhez, így a bedobás során minimálisra csökkenthetjük a gubancolódás esélyét.


Ezt az orsót már-már klasszikusnak mondható, az orsógyártásban gyakran használt grafitházzal szerelték. A grafitra jellemző strapabíró szerkezet és a kényelmes használathoz jelentős mértékben hozzájáruló kis súly teszi népszerűvé a horgászok körében.
9.990 Ft
darabszám:

A Carnelian pergetőorsó a Ryobi cég igazi nehézbombázója.Egy kompromisszumoktól mentes, kifogástalan, nagyhalas mérnöki remekmű, mely kettős végtelenített visszaforgás-gátló rendszerével, extra erős főtengelyével, lenyűgöző, 12 kilós fékerőhatást produkáló fékrendszerével külföldön a tengeri horgászat, idehaza pedig a harcsahorgászat elnyűhetetlen bajnoka. 4,4:1 áttételezése mellett 10+2 golyóscsapágyat rejt magában...........
60.990 Ft
darabszám:

A méltán híres japán Ryobi cég pontyos távdobó orsóját megtestesítő PROSKYER is magán hordozza a gyár legújabb feljesztésinek minden elemét. A dob karbonszövet berakása, az elegáns fekete szín az orsónak különleges hangulatot, megjelenést kölcsönöz. A Proskyer valóban a távdobáshoz született, a zsinórrakása egyszerűen tökéletes. Stabil, csúszásmentes fogást biztosító hajtókarja, kifogástalan fékrendszere és precíz, sima futású belső szerkezete emeli a csúcskategóriás orsók közé. A nagy pontyra, vagy harcsára horgászók számára is ideális, megbízható választás..............
43.990 Ft
darabszám:

Az Aquarex Boss távdobó orsó már kinézetre is a minőséget kelti életre. Minden tekintetben megfelel a mai kor szigorú elvárásainak, fémből készült dob és pótdob, fém hajtókar és nagyméretű, kényelmes fogást biztosító markolat, kiegyensúlyozott rotor, precízen elhelyezett csapágyazás, szünetmentes visszaforgás-gátló, Worm Shaft dobemelés, sós víznek is ellenálló burkolat. Ajánljuk: széles körben alkalmazható orsó, a hagyományos fenekező horgászaton át a távdobó bojlis technikán kersztül akár spod, marker használatához is.
17.680 Ft
darabszám:

Ezt a modellt a sportszerű pontyhorgászok figyelmébe ajánljuk. Ritkán található wormshaft oszcillációs rendszer a nyeletőfékes orsókon. A Banax annak érdekében, hogy még tökéletesebbé tegye a zsinór felrakását a dobra, mégsem riadt vissza ettől a technikai újdonságtól. Persze itt azt is figyelembe kell venni, hogy az egyenletesen felcsévélt zsinórral jóval nagyobbat lehet dobni. Az egyenletes tekercseléshez hozzásegít a titán bevonatú, nagyméretű zsinórvezető görgő is. A felkapó kar robusztus, visszacsapódásgátlója erősített, belső szerkezetét fém ház védi.
18.000 Ft
darabszám:

A Helicon név fogalom a hazai pontyhorgászok körében. A megbízható letapadásmentes wormshaft, oszcillációs rendszerű fék, egyenletesen adagolja a zsinórt mind a fő, mind a nyeletőféken. A 80-as méretű nyújtott, távdobó dobról a zsinór könnyedén folyik le, alkalmassá téve az orsót a távdobások kivitelezésére. A hat csapágy, és a pontos illesztésű belső szerkezet gondoskodik az orsó sima futásáról. A felkapó kar visszaváltásáért az orsó szárán kialakított ütköző felel, melynek alkalmazása kizárja a visszaváltás hibalehetőségét. Hajtókarja erős, stabil fogást biztosít a nagyobb halak fárasztásakor is. Kialakítása gyorszáras, egyetlen mozdulattal lecsukhatjuk, így biztonsággal tárolható.
régi ár: 21.800 Ft (Megtakarítás 4.810 Ft!) 16.990 Ft
darabszám:

Sokrétűen felhasználható klasszikus nyeletőfékes orsó, melyet sima futása, megbízható belső szerkezete és a csúszásmentes, gumival bevont, karcsú orsótest mellet rendkívül kedvező árérték aránya tesz népszerűvé. A könnyített fém dob, a precíziós visszaforgás gátló, az erősített felkapókar, mind olyan tulajdonság, amivel az orsó a használata során megkönnyíti, illetve kényelmesebbé és eredményesebbé teszi a fárasztást.
10.450 Ft
darabszám:

Egy rendkívül kedvező ár-érték arányú nyeletőfékkel ellátott, távdobó orsó. Nagy átmérőjű fém dobjának és a sima zsinórrakásnak köszönhetően még 30-as feletti zsinórok esetében is minimálisra csökken a zsinórok hurkásodása. A finoman hangolható nyeletőfékbe masszív rugó került, ami biztosan végzi a dolgát a legvehemensebb kapások közepette is. Különlegességeként említhetjük a rugós zsinór-klippet, ami ez idáig csak a jelentősen drágább orsók sajátja volt. Segítségével a kiakasztott dobások után, fárasztáskor a zsinór egy pillanat alatt kipattintható, így a halvesztés elkerülhető. Olyan horgászoknak ajánljuk, akik kedvező áron szeretnének egy megbízható, kapitális halak horgászatára alkalmas orsót vásárolni.
 Et Giant Runner 8000
 12.490 Ft
 
darabszám:
 Et Giant Runne 10000
 12.990 Ft
 
darabszám:

A távolságok ahol a halakat keressük, csaknem megduplázódtak az utóbbi években, így a távdobó orsók szerepe egyre inkább megnő a horgászatok során. Nagy zsinórkapacitás, távdobó (nyújtott/kúpos) dob jellemzi ezeket az orsókat. A Deep Runner is ide tartozik, precíz elsőfék (főfék), tág határok között állítható nyeletőfék, nyújtott dob, Worm Shaft dobemelési rendszer, gondosan elhelyezett csapágyak, balanszírozott rotor, visszaforgás-gátló gondoskodik a hibátlan és tökéletes működésről. Ajánljuk: távdobáshoz, bojlizáshoz, spood, marker célokra, hagyományos fenekező technikához is.
17.990 Ft
darabszám:

Grefit házas, klasszikus felépítésű, de ugyanakkor modern kinézetű nyeletőfékes orsóval bővült idén a Carp Expert paletta............
7.990 Ft
darabszám:


1Webáruház Frissen Feltöltött Termékeink

vissza a címoldalra A kosár tartalma
 


Carp Expert Pontymatrac (Carp Expert)
Carp Expert Pontymatrac (Carp Expert)
8.010 Ft
 
Név:
E-mail:
 
 
 
 
 


sugerhorgaszbolt.hu címoldaláraLap tetejéreOldaltérkép
ingyen honlap
Powered by lapunk.hu