Frissen Feltöltött Termékeink

Webáruház Frissen Feltöltött Termékeink

1
Technikai adatok:
Recon X870
Generáció: digitális
Nagyítás, x: 5,5
Frontlencse átmérő: 50mm
Felbontás :(vonalpár/mm): ? 50.....
279.000 Ft
darabszám:

Jellemzők:

5,5x-es nagyítás
640x480 OLED kijelző
videó kimenet
beépített lézer fényvető (780nm)
269.000 Ft
darabszám:

Kiegyensúlyozott, alacsony tömegű pontyozó bot elegáns megjelenéssel . Vékony átmérője ellenére a progresszív blank-nak köszönhetően nagy dobástávolság érhető el vele. Rengeteg ....
 Mistral Carp 3,60 méteres 3Lbs 2részes
 12.990 Ft
 
darabszám:
 Mistral Carp 3,90méter 3Lbs 2részes
 14.500 Ft
 
darabszám:

A háromrészes pontyozó botok egyik hátránya volt, hogy sosem sikerült olyan finom de mégis merev akciót továbbá vékony botátmérőt elérni mint ...a kétrészes botok esetében .A Mistral botok speciális felépítésükkel végleg kiküszöbölték azt a problémát . A karcsú bottesthez rendkívüli jó akcióval párosul. Meg kell említenünk a bot kivitelezését is . Nagyon szép külső és finom kidolgozás jellemzi. Az ergonóm kialakítású markolat kényelmes biztos fogást nyújt.
 Mistral Carp 3,60 méter 3,5Lbs 3részes
 14.990 Ft
 
darabszám:
 Mistral Carp 3,90 részes 3,5Lbs 3 részes
 15.990 Ft
 
darabszám:


Háromrészes pontyozó botok szakszerű tárolására alkalmas táska. Extra vastag vízlepergető külső anyaga rendkívül hosszú élettartamú . A belső bélés párnázott ezért nem engedi, hogy a botok gyűrűi illetve az orsók megsérüljenek szállítás közben

-1,35m
-3részes
-600D Oxford Nylon
18.220 Ft
darabszám:

A mai modern horgászatban, egyre többen használnak különféle horgászfotelokat, székeket, valamint ágyakat. Ezeknek a legtöbbjét nehéz szállítani, a járműben történő szállítása is nehézkes.Erre a problémára kínálunk most egy nagyon jó megoldást. Ezt a stabil vázrendszerű komfortos horgász széket. Egy mozdulattal szétnyitható, első két lába fokozatmentesen állítható. Kényelmes, a kartámasz megemelésével könnyedén dönthető horgász-fotel.
Első lábainak magassága külön-külön állítható.

Méretei:46x43x74cm
16.300 Ft
darabszám:

MADCAT BLACK ALLROUND Ezzel az elegáns és könnyű mindenes bottal jószerivel a harcsázás minden ága művelhető. Partról vagy csónakból horgászva, a 2,85 m-es hossz abszolút univerzális. Minőségi alkotórészekkel, mint az erős végdugó, megbízható orsótartó, extra hosszú elülső markolat, a zsinórvédő borított SIC spiccgyűrű nagyszerű ár-érték arányú bottá teszi. Parabolikus akciójának köszönhetően remek szórakozás vele a közepes méretű harcsák fárasztása is, de a nagyokhoz is elég erővel rendelkezik.
13.990 Ft
darabszám:

MADCAT BLACK VERTICAL Vertikális horgászat, kuttyogatás, csónakos pergetés…bármelyik aktív harcsázó horgászmódszerre kiválóan alkalmas ez a bot! A hihetetlenül karcsú bottesttel kiválóan érzékeljük a csalit. Ezzel a bottal a „Hotball” és a „Flexi ball” szerelékeken igazi ízletes falatként tudjuk tálalni a csalinkat. Nagyon jól kiegyensúlyozott, kemény gerincével kivételes élvezetet nyújt az óriás harcsák fárasztása ezzel a könnyű bottal.
13.990 Ft
darabszám:

MADCAT BLACK SPIN Ezeket a botokat arra tervezték, hogy órákon keresztül, akár egész nap vagy egész éjjel pergessünk velük. Remekül kiegyensúlyozottak és fárasztás közben hihetetlen erővel rendelkeznek, tökéletes társak a hosszú ideig tartó pergetés során. A karcsú blank a műcsali minden minden mozdulatát, a legóvatosabb kapást is közvetíti. Ez a könnyű, gyors pergetőbot család a tökéletes választás, a nagy gumihalakkal, kanalakkal vagy wobblerekkel való horgászathoz.
 Mad Cat Black Spin 2,40méter - 40-150gramm
 13.990 Ft
 
darabszám:
 Mad Cat Black Spin 2,7 méter 40-150 gramm
 14.990 Ft
 
darabszám:
 Mad Cat Black Spin 3méter 40-150gramm
 16.990 Ft
 
darabszám:

MADCAT BLACK HEAVY DUTY A partról való bójás vagy köves horgászat vagy a csónakos úszózás nagyon sikeres horgászmódszerek. A Back Heavy Duty botot ezekhez, a felszereléstől sokat követelő módszerekhez terveztük. Erős gumi végdugóval, megbízható, erős orsótartóval és szuper stabil gyűrűkkel. A kemény, parabolikus akció elég erőt biztosít a nagy halak irányításához, ugyanakkor a közepes méretű halak fárasztása is élvezetes marad.
14.990 Ft
darabszám:

MADCAT WHITE CAST KING A nagy harcsára való pergetés sikere sokszor elsősorban a horgász kitartásán múlik, ezért alkottuk meg ezt a tökéletesen kiegyensúlyozott, extrém könnyű pergetőbotot. A minőségi alkotórészek, mint a szilárd végdugó, robusztus orsótartó és az erős, de könnyű, félig integrált, alátekercselt SIC gyűrűk, mind a hosszú élettartamot szolgálják. A dobósúlyt és a félparabolikus akciót úgy választottuk meg, hogy a csalit erőlködés nélkül tudjuk álmaink hala felé röpíteni. A nyél hossza ideális a dobás közben alkalmazott erő tökéletes átvitelére. A 8 kg körüli ideális fékerőre kalibrált bot fárasztás közben elég gerinces ahhoz, hogy a végén győztesen kerüljünk ki a harcból, akár a legnagyobb harcsákkal szemben is!
 Mad Cat White Cast King 2,4 méter 50-160 gramm
 24.990 Ft
 
darabszám:
 Mad Cat White Cast King 2,7 méter 50-160 gramm
 27.990 Ft
 
darabszám:

MADCAT WHITE CLOSE COMBAT A bot neve – „közelharc” – önmagáért beszél. Kuttyogatáshoz, vertikális horgászathoz, könnyen szállítható a levehető nyéltagnak köszönhetően. Egy darabból készült végdugó, robusztus, minőségi orsótartó és az erős, de könnyű, félig integrált, alátekercselt gyűrűk jellemzik ezt a kiváló botot. A nyél végénél található cserélhető súlyoknak köszönhetően tökéletesen kiegyensúlyozható, így a „Hotball” rendszerünkkel való vertikális horgászat is igazán kényelmessé válik. Kiváló bot villantós, stickbaites, popperes és gumihalas horgászathoz, de ugyanúgy használható a trópusi fajok horgászatához is! Ultra könnyű súlya miatt ideális a hosszú ideig tartó horgászatok során.
29.990 Ft
darabszám:

MADCAT DELUXE fő előnye a sokoldalúsága. Kiváló parti horgászathoz, csónakból történő fárasztással, de ugyanúgy megfelel a csónakos harcsázáshoz és a kisebb vagy közepes távolságra való bójás horgászathoz. MADCAT White Deluxe-szal mindig rugalmasan alkalmazkodhatunk bármely horgászati szituácóhoz.


 Mad Cat White Deluxe 2,75 méter 150-300 gramm
 39.900 Ft
 
darabszám:
 Mad Cat White Deluxe 3,20 méter 150-350gramm
 39.990 Ft
 
darabszám:

Összecsukható pontymerítő teleszkópos nyéllel.

ADATOK

Szemméret: 7mm
43.900 Ft
darabszám:

Klasszikus háromszög alakú fém kerettel gyártott merítőháló, melyre strapabíró háló került. A fej és a jól terhelhető, gumírozott, biztos fogást biztosító véggel ellátott fém nyél is összecsukható. Kialakításánál fogva könnyen szállítható, Magyarországon gyártott merítőháló, mely univerzálisan, szinte bármely horgászmódszer során használható, akár nagytestű halak szákolására is.
2.590 Ft
darabszám:

Bojlis merítőfej tartó.
3.770 Ft
darabszám:

Székek, ágyak tárolására alkalmas nagyméretű táska . Strapabíró vízlepergető anyagból megerősített nagyméretű hordozó fülekkel .

7.990 Ft
darabszám:

Praktikus segédeszköz bármely típusú merítőhöz. Használata gyors, egyszerű merítést tesz lehetővé.

1.250 Ft
darabszám:

Különböző hosszúságú előkéket tárolhatunk egyszerűen és rendszerezetten ebben a nagyszerű tartóban. A kemény fedélnek köszönhetően megóvja a a kész előkéket a sérülésektől .
2.490 Ft
darabszám:

Horgok és előkék tárolására alkalmas előketartó doboz
1.490 Ft
darabszám:

Az egyre népszerűbb method technika legismertebb kosártípusa.A talpán lévő ólomsúlynak köszönhetően mindig úgy érkezik a fenékre,hogy az etetőanyag és a horog felfelé esik,ezért problémamentesen használható.
 Method Flat Feeder Kosár 20gramm L
 370 Ft
 
darabszám:
 Method Flat Feeder Kosár 30gramm XL
 370 Ft
 
darabszám:
 Method Flat feeder kosár 30gramm L
 390 Ft
 
darabszám:
 Method Flat feeder kosár 40g XL
 490 Ft
 
darabszám:
 Method Flat feeder kosár 40gramm L
 420 Ft
 
darabszám:
 Method Flat feeder kosár 50gramm XL
 550 Ft
 
darabszám:
 Method Flat feeder kosár 60gramm XL
 590 Ft
 
darabszám:
 Method Flat feeder kosár 60gramm L
 520 Ft
 
darabszám:
 Method Flat feeder kosár 80gr L
 650 Ft
 
darabszám:

Praktikus kiegészítő, melyre bármely horgásznak szüksége lehet a vízparton. Szerelékünk megkötése után ezzel a rendkívül egyszerű de hasznos szerszámmal a legkisebb zsinórdarabokat is letudjuk vágni.
480 Ft
darabszám:


Több funkciós horgászfogó rozsdamentes orvosi acélból.A hegyén kulcskarika nyitóval és normál szorító résszel a közepén.Csúcsminőségű ollórésszel van ellátva,ami a fonott zsinórokat tökéletesen vágja.
2.700 Ft
darabszám:

Több funkciós horgászfogó rozsdamentes orvosi acélból.A hegyén kulcskarika nyitóval és normál szorító résszel a közepén.Csúcsminőségű ollórésszel van ellátva,ami a fonott zsinórokat tökéletesen vágja.
1.690 Ft
darabszám:

A ragadozó halak biztonságos tárolására szolgáló szett . Az erős drótra felfűzött masszív bilincsek garantálják, hogy a felfűzött halak nem tudnak elszabadulni . A bilincs végére rögzített úszó csónakos horgászatnál előnyös mivel nem engedi hogy a csónak motor feltekerje a bilincset a propellerre.
1.890 Ft
darabszám:


1Webáruház Frissen Feltöltött Termékeink

vissza a címoldalra A kosár tartalma
 


Feeder Bottartó Fej 7-es (EnergoTeam)
Feeder Bottartó Fej 7-es (EnergoTeam)
770 Ft
 
Név:
E-mail:
 
 
 
 
 


sugerhorgaszbolt.hu címoldaláraLap tetejéreOldaltérkép
ingyen honlap
Powered by lapunk.hu